Hjem > Nyheter > Blogg

Er det noen offisielle pickleball-organisasjoner eller turneringer?

2023-03-29

Ja, det er flere offisielle pickleball-organisasjoner og turneringer som er anerkjent over hele verden. Her er en nærmere titt på noen av nøkkelorganisasjonene og begivenhetene innen pickleball:



Pickleball-organisasjoner
1.USA Pickleball: USA Pickleball er det offisielle styrende organet for pickleball i USA. Den ble grunnlagt i 2005 og har siden vokst til å bli den største pickleball-organisasjonen i verden. USA Pickleball setter reglene og retningslinjene for sporten, gir opplæring og sertifisering for dommere og instruktører, og arrangerer nasjonale og regionale turneringer.
2.International Federation of Pickleball (IFP): IFP er det globale styringsorganet for pickleball. Det ble grunnlagt i 2010 og jobber for å promotere sporten over hele verden, etablere konsistente regler og standarder, og organisere internasjonale turneringer og konkurranser.
3.National Pickleball Association (NPA): NPA er en ideell organisasjon som fokuserer på å promotere pickleball i USA. Det arrangerer turneringer og arrangementer, tilbyr trenings- og coachingressurser, og tar til orde for vekst og utvikling av pickleball på alle nivåer.

Pickleball-turneringer
1. US Open Pickleball Championships: US Open Pickleball Championships er den største pickleball-turneringen i verden. Det finner sted årlig i Napoli, Florida, og tiltrekker seg tusenvis av spillere fra hele verden. Arrangementet har både amatør- og profesjonelle divisjoner, så vel som single-, double- og mixed double-kamper.
2.Nationals: USA Pickleball Nationals er en av de fremste pickleball-turneringene i USA. Det finner sted årlig i Indian Wells, California, og har et bredt spekter av alders- og ferdighetsnivåer.
3. Tournament of Champions: The Tournament of Champions er en årlig pickleball-turnering som arrangeres i Brigham City, Utah. Den har både amatør- og profesjonelle divisjoner og tiltrekker seg toppspillere fra hele verden.

Pickleballklubber
1. Pickleball Central: Pickleball Central er en ledende nettforhandler av pickleballutstyr og tilbehør. De tilbyr også en rekke ressurser for spillere, inkludert instruksjonsvideoer, treningstips og produktanmeldelser.
2. Pickleball Rocks: Pickleball Rocks er et selskap som produserer klær, utstyr og tilbehør med pickleball-tema. De er også vertskap for turneringer og arrangementer, gir coaching og treningsressurser, og tar til orde for vekst og utvikling av pickleball rundt om i verden.
3. Pickleball Club: Mange byer og tettsteder har lokale pickleballklubber som tilbyr klasser, klinikker og sosiale arrangementer for spillere i alle aldre og ferdighetsnivåer. Disse klubbene kan være en god ressurs for å komme i kontakt med andre spillere, forbedre spillet ditt og holde deg oppdatert på de siste nyhetene og hendelsene.

Samlet sett har pickleball kommet langt siden oppstarten på 1960-tallet, og den fortsetter å vokse i popularitet over hele verden. Med så mange organisasjoner, turneringer og klubber dedikert til sporten, har det aldri vært en bedre tid å bli involvert i dette morsomme og spennende spillet.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept