Hjem > Nyheter > Blogg

Hvem er noen bemerkelsesverdige profesjonelle pickleball-spillere?

2023-03-30

Profesjonell pickleball har dukket opp som en konkurransesport de siste årene, med mange dyktige spillere som har blitt fremtredende på den internasjonale scenen. Her er noen bemerkelsesverdige profesjonelle pickleball-spillere:

1.Ben Johns: Ben Johns er allment ansett som en av de beste pickleball-spillerne i verden. Han har vunnet flere nasjonale og internasjonale mesterskap, inkludert US Open Pickleball Championships i 2018 og 2020. Johns er kjent for sine kraftige serve og presise skudd, og er en dominerende kraft på banen.



2.Simone Jardim: Simone Jardim er en annen topprangert profesjonell pickleball-spiller, kjent for sin aggressive spillestil og eksepsjonelle fotarbeid. Hun har vunnet flere nasjonale og internasjonale titler, inkludert Women's Doubles-tittelen ved US Open Pickleball Championships i 2017, 2018 og 2019.



3.Kyle Yates: Kyle Yates er en stigende stjerne i en verden av profesjonell pickleball, kjent for sin hurtighet og smidighet på banen. Han har vunnet en rekke nasjonale og internasjonale titler, inkludert single-tittelen for menn ved US Open Pickleball Championships i 2019 og 2020.



4.Tyson McGuffin: Tyson McGuffin er en topprangert profesjonell pickleball-spiller, kjent for sin atletikk og allsidighet på banen. Han har vunnet flere nasjonale og internasjonale titler, inkludert single-tittelen for menn ved USAPA nasjonale mesterskap i 2018 og 2019.



5.Lucy Kovalova: Lucy Kovalova er en svært dyktig profesjonell pickleball-spiller, kjent for sin sterke forehand og tålmodige spillestil. Hun har vunnet flere nasjonale og internasjonale titler, inkludert Mixed Doubles-tittelen ved US Open Pickleball Championships i 2018 og 2019.



6. Matt Wright: Matt Wright er en dyktig pickleball-spiller, kjent for sin finesse og nøyaktighet på banen. Han har vunnet flere nasjonale og internasjonale titler, inkludert herredobbeltittelen ved US Open Pickleball Championships i 2018 og 2019.



7.Corrine Carr: Corrine Carr er en tidligere profesjonell tennisspiller som har gjort en vellykket overgang til pickleball. Hun er kjent for sin kraftige serve og aggressive spillestil, og har vunnet flere nasjonale og internasjonale titler i både singel- og doublekonkurranse.



8.Daniel Moore: Daniel Moore er en profesjonell pickleball-spiller kjent for sin hurtighet og fingerferdighet på banen. Han har vunnet en rekke nasjonale og internasjonale titler, inkludert herredobbeltittelen ved US Open Pickleball Championships i 2017.



9.Christine McGrath: Christine McGrath er en dyktig pickleball-spiller kjent for sin konsistens og presisjon på banen. Hun har vunnet en rekke nasjonale og internasjonale titler, inkludert Women's Doubles-tittelen ved US Open Pickleball Championships i 2018.



10.Anna Leigh Waters: Anna Leigh Waters er en dyktig pickleball-spiller kjent for sin allsidighet og allsidige spill. Hun har vunnet flere nasjonale og internasjonale titler, inkludert Women's Doubles-tittelen ved USAPA National Championships i 2019.

 



Totalt sett har disse profesjonelle pickleball-spillerne oppnådd suksess gjennom hardt arbeid, dedikasjon og en lidenskap for sporten. Ettersom populariteten til pickleball fortsetter å vokse rundt om i verden, er det sannsynlig at vi vil se flere talentfulle spillere dukke opp og heve spillenivået ytterligere i denne spennende og dynamiske sporten.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept